Осмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2022 ще отличи добрите примери,

които успешно развиват региона през последните десетилетия.

Най-успешното събитие в Черноморския регион ще бъде отличено в категорията „Събитие на Годината“

на официална церемония в един от най-бързо развиващите се морски курорти – Свети Влас, на 14 август 2022 г., информират организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Вече 4 поредни години Диневи Груп и единствената българската модна телевизия Code Fashion TV организират заедно най-бляскавото модно събитие на лятото.

Световни и родни модни брандове и дизайнери се събират в Свети Влас ежегодно през август.

Двете вечери на събитието са изпълнени с мода, блясък, VIP гости от страната и чужбина,

за да се насладят на атрактивни дизайнерски колекции, музика и класни напитки.

 

Summer Fashion Weekend се превърна в традиция, която генерира висок клас публика на най-луксозното място за провеждане на такъв тип събития на българското Черноморие –  Марина Диневи в курорта Свети Влас, трансформирайки го в свят на мода и блясък. Обкръжени от лукс и приятна атмосфера, по модния подиум всяка вечер на събитието дефилират над 30 топ модела, облечени в разнообразие от стилове, които да зарадват всеки вкус.

На червения килим на Summer Fashion Weekend камерите на Code Fashion TV и звездните репортери на телевизията очакват гостите, за да заснемат най-бляскавите моменти от двете вечери. Всяка година едни от най-луксозните световни и родни брандове подкрепят събитието и то се радва на огромен медиен интерес.
Тази година събитието ще се проведе на 12 и 13 август.