В това време, в което болестите идват мигновенно и заради глобализацията се развиват и пренасят светкавично, е нужно да имаме начин за превенция на здравето.

 

В това време, в което болестите идват мигновенно и заради глобализацията се развиват и пренасят светкавично, е нужно да имаме начин за превенция на здравето.

Стволовите клетки са клетки, откривани в повечето, ако не във всички многоклетъчни организми и се характеризират със способността да се самовъзстановяват чрез митотично клетъчно делене и да се диференцират до различни класове от специализирани клетъчни типове. Как да запазим стволовите си клетки, как да изберем лаборатория за това и имат ли срок на годност, ще разберем от Анна Костадинова, Директор продажби в МЦ „Афродита“.

В студиото на Healthy morning, по единствената  здравна телевизия у нас, Code Health TV, ще ви срещнем и с Боряна Кирилова от Български дарителски форум, която ще сподели наблюденията си кога и колко даряват хората, промени ли пандемията желанието за дарителство и кой дарява.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.