Ваксините и тромбозите

 
В тази нова световна реалност, белязана със знака на пандемия, всеки от нас си задава различни въпроси и търси най – адекватния. начин да се справи с проблема. Година говорим за вирус, за зараза, за пандемия, но в последно време, фокусът се измести върху ваксините.
Ваксините ли ще създадат колективен имунитет, има ли странични ефекти, от които да се притесняваме и защо се заговори за връзката между ваксинациятаи тромбозите?
На тези и още въпроси, отговор ще даде проф. д-р Милена Станева, ангиолог от Аджибадем Сити Клиник, в Healthymorning, по единствената здравна телевизия у нас, Code health TV.
Само в новата ни рубрика „Code Health препоръчва“, водена от Десислава Славова, ще ви показваме различни, проверени продукти, които ни помагат да сме здрави, енергични и да живеем пълноценно.
Днес ще говорим за грижата за кожата в началото на пролетта. Кои са стъпките и какви продукти да използваме, за да я направим чиста, свежа и сияйна?
Изборът на натурална козметика Икаров е подходящ за всяка дама, грижеща се за себе си. Натурално подхранващо масло за лице на Икаров, с органична Роза Дамасцена и иланг – иланг и двуфазният почистващ лосион за лице на Икаров, с  розова вода от Роза Дамасцена и масло от жожоба, са невероятни за кожата..

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 

Генерален дистрибутор Virgin Group.