Sporthub предизвиква любителите на спорта и ги потапя в играта по нов начин

В Sporthub всички, които имат отношение към спорта, ще могат да си намерят партньори за игра, да си изберат треньори, както и да участват в любителски състезания и тематични дискусии.
А за да е интригата още по-вълнуваща, платформата предлага ранглиста на участниците и точкуване на играчите на различни нива. Така те ще могат да следят своите точки и да усещат своя напредък.
Освен това феновете на спорта ще могат и да се предизвикват за различни спортове. Платформата предлага истинско разнообразие от спортове.
Първите спортове, които са застъпени в Sporthub, са ракетните – тенис, бадминтон, скуош. Предстои включването на волейбол, стрийт баскетбол, тенис на маса, джаги, билярд, снукър, дартс, боулинг.
Амбицията на компанията „Digitex“, която разработва платформата, е Sporthub да излезе извън пределите на България и скоро да е достъпна за любителите на спорта в Австрия и Германия. Разширяването на платформата е основната цел на нейните създатели, така че участниците да могат да обединяват игрите от различни точки по света.
„Целта е тези преживявания в залата да ги пренесем и в дигиталния свят” – разказва Бистра Манева, многократен републикански и европейски шампион по бадминтон и скуош – “Винаги, когато има интрига, например изкачване в ранглистата, хъсът за игра е много по-голям. Или пък обратното, когато практикуваш индивидуален спорт, понякога трудно си намираш партньор. Платформата ще е и за тези играчи. Засега започваме с аматьорите. Но това не означава, че и професионалистите не могат участват. А те в повечето случаи го правят за забавление.“ Аматьорите и професионалистите само сега ще могат да играят в синхрон, така че вълнението ескалира до максимално ниво.
Sporthub ще предлага също история на мачовете, статистика на двубоите, ще има още информация за спортните бази, новини и спортен магазин.
“Ние изповядваме социалната кауза, която да обедини всички играчи на едно място. Бихме желали да ви въведем в играта, с любов към спорта и развитието на физическата култура. Ние държим на идеята, че спортът и здравето вървят ръка за ръка, затова създадохме спортната платформа Sporthub, за да е възможно участието на всеки любител на спорта, независимо дали е аматьор или професионалист. Искаме да ви предложим уникален по рода си продукт, който да ви вдъхнови и въведе в магията на спорта.”

Официалният старт на платформата ще бъде даден на 12 май. Научете повече за платформата на www.sporthub.bg.

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *