PRIME AESTHETIC CENTER отваря врати през пролетта на 2018 година и e създаден, за да отговори на все по-високите изисквания от страна на клиентите да получат качествени, надеждни и безвредни естетични процедури. Клиентите могат да се насладят на дълготрайно усещане за комфорт, увереност и лична хармония, а заедно с тях – повече свобода и време за любими хора, прекрасни емоции и незабравими спомени.

PRIME AESTHETIC CENTER разполага с последно поколение ефективна и безопасна апаратура на световни лидери в областите: ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ, ИЗВАЙВАНЕ И СТЯГАНЕ НА ТЯЛОТО, НАМАЛЯВАНЕ НА ОБИКОЛКИТЕ, ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ, МОДЕЛИРАНЕ, ПОДМЛАДЯВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО.

Центърът не предлага просто процедури, а приятни и релаксиращи преживявания с дълготраен резултат. Екипът се състои от медицински лица и сертифицирани специалисти, преминали висококвалифицирани обучения. Всички са емоционално ангажирани и отдадени на работата си: внимателни и отзивчиви, умеят да изслушват болките на клиента и да предложат решение, като се отнасят с грижа към него.

Лоялността и доверието на клиенти са водещи за екипа в постоянния им стремеж към самоусъвършенстване, нови възможности и постигане на перфектни естетични резултати. На всеки клиент предлагат безплатна консултация, която съдържа препоръки за подходящите процедури и изготвена индивидуална програма. Самите процедури се извършват по алгоритъм, съобразен с конкретните особености и нужди на всеки.

Основен дистрибутор и бизнес партньор на PRIME AESTHETIC CENTER е Бул Мед Консулт.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Prime Aesthetic Center предлага трайно премахване на нежеланото окосмяване с лазерна епилация от последно поколение – PrimeLase HR Excelence, с възможност да се извършват процедури с отличен ефект при изключителен комфорт за клиента. Процедурите са бързи, безболезнени и безопасни целогодишно. Кожата остава нежна и гладка за години напред.

ХИАЛУРОНОВИ МЕЗОТЕРАПИИ И ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Prime Aesthetic Center предлага решение за различни проблеми на кожата на лицето с безиглени хиалуронови мезотерапии, представляващи кислородна инфузия с 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс.

Центърът разполага с процедури и апарати за дълбока хидратация и подмладяване, лифтинг, избелване и озаряване, борба с акне, бустери, които моделират, подмладяват и възстановяват кожата.

Основната съставка на Intraceuticals е хиалуронова киселина с различно молекулярно тегло по патентована японска формула и съставки от природата. По този начин активните съставки проникват в различните слоеве на кожата, освобождавайки ефекта си по най-добрия начин. Резултатите са очевидни след само една процедура – кожата става свежа, дълбоко хидратирана, с избистрен и сияен тен, стегната, изключително чиста и подхранена.

КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Козметика с патентовано хиалуроново наслагване. Може да коригира различни проблеми едновременно – да хидратира в дълбочина, да изглади линиите и бръчките, да стимулира производството на колаген, да премахне пигментацията и сухотата, да заличи белезите и акнето, да лифтира.

СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО

PRIME AESTHETIC CENTER разполага и с напълно нова технология за скулптуриране на тялото- Nuera tight, на световния производител на естетична и медицинска апаратура Lumenis. С този апарат може да се персонализира процедурата спрямо клиента, защото всяко тяло е уникално.

С процедурите се постига изглаждане на бръчки и фини линии, цялостна регенерация на клетките, стимулиране на производството на колаген, трайно премахване на целулит, намаляване на обиколките, изглаждане и стягане на отпуснатата кожа.

Можете да се запознаете с процедурата отблизо във видеото.