Помним ли с емоциите си, кой е най – големият ни страх и причината за страха, желанието за контрол ли е? Това са въпроси, които всеки от нас си задава, но намирането на отговора в много случаи е трудно. Днес в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, ще говорим с Лора Арнаудова НЛП Коуч Треньор. Тя ще „вдигне завесата“ на личностното ни развитие и ще представи ценни насоки за пътя, по който трябва да вървим, за да се развиваме себе си.

 

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 

Генерален дистрибутор Virgin Group.