Взаимоотношенията са нещо, което се гради много трудно и с години, но за съжаление може да рухне за много кратко време. Отношенията между близки и приятели, отношенията в семейството, изискват много старание и хигиена, за да се запазят чисти, а говоренето е в основата те да останат живи. Днес в Healthy Morning ще говорим с Борислава Мечева за момента, в който тези отношения вече нямат бъдеще и идва разводът. Как да се справим с тази ситуация? Какво да обясним на децата си?
В рубриката Здравна информация, ще ви срещнем с Оля Пенева и Весела Гладникова, които са част от инициативата, от студенти за студенти, организирана от Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Организираният от тях базар Устойчива мода е с цел събирането на средства за изграждане на воден кът във факултета. 
На финала на Healthy Morning ще ви срещнем с доц. Красимира Христова, кардиолог който вече 25 години работи и се занимава с иновациите в областта. За предизвикателствата в работата, за възможността постоянно да се учиш и развиваш, за наградите и оценката на колегите.