Новият телевизионен формат цели да помага, насочва и вдъхновява всички съвременни родители в отглеждането и възпитанието на децата им.

Всяка неделя от 11.00 часа водеща на предаването Йоана Паспаланова – Йоко ще представя актуални теми за родители на деца от всякакви възрасти. Всички епизоди може излъчени в ефира до сега може да гледате на видео-платформата на Code Health TV- TУК

В уютното студио на мама Йоко ще гостуват експерти от различни области, за да споделят основните стъпки в отглеждането, възпитанието и пълноценната грижа, както и родители, които ще разказват своите лични истории и преживявания.

Сред основните теми ще са емоционално, психическо, физическо здраве, здравословни проблеми при децата и превенция, зависимости, образование, изкуство, спорт и изграждане на пълноценна връзка дете-родител.

В новия формат за “семейно време” по единствената здравна телевизия е включено и разнообразие от рубрики, интервюта и репортажи.

Мама Йоко и нейният екип ще посещават различни кътчета на столицата, за да задават въпроси към родители и деца, свързани с темите в предаванията. Кулинарни приключения, идеи за игри у дома и безброй интересни активности, които са ще са от полза на родителите и децата.

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *