Състоя се най-големият интерактивен форум в архитектурата и строителството Лидерите, които строят.

На 28-ми и 29-ти септември Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ)  стана дом на най-вълнуващото събитие в сферата.

НЕ ИЗЛОЖЕНИЕ, А ИНТЕРАКТИВЕН ФОРУМ, В КОЙТО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ И ГОСТИ ИМАХА ШАНСА ДА ВЗЕМАТ АКТИВНО УЧАСТИЕ! Форумът създаде интеракция между бъдещите специалисти и големите имена в строителството и архитектурата, чрез работилници, лекции, дискусионни панели с успешни личности от сферата в България и света. Официален партньор на събитието е  “Хоризонт Иванов”. На форума присъстваха над  30+ компании от строителния сектор като Fibran, Barage, Elit, TAL Engineering, Nemetschek ,Chaos Group, GP Group, ГБС, Strabag,Schneider Electric, Wienerberger, Peri, Alukönigstahl, BS Group, МИКС КОНСТРЪКШЪН, Baumit, HTI, ЮРОКОМ, Hoval, Aeco Space, Red Vertex, Cosmoscube и др. Всички щандове за провеждане на интеракциите бяха изградени от велпапе и са рециклирани след провеждането на форума.
С отношение към природата, форумът бе едно от първите изцяло екологични събития в България.
В централното фоайе изненада бе грандиозна дигитална VR кула, изцяло конструирана от СКЕЛЕ, достъпна за всеки.

Камерата на Code Health TV бе на мястото на събитието и като “Зелена медия на годината” представя репортаж от изцяло екологичното събитие:

video
play-sharp-fill

Главен редактор

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hide picture