Светът спря! За тези изминали повече от година и половина, всичко в нашата действителност се промени. Светският живот замря, а хората останаха в домовете си по времето на световните модни седмици и стотиците ивенти.

През екрана на компютъра можеш да проведеш онлайн обучение и срещи с бизнес партньори, но не можеш да направиш светско събитие.

Как се случват събитията във време на изолация и зелени сертификати, може ли модата да  „победи“ корона вируса, ще говорим в Healthy Morning, с проф. Любомир Стойков. Как в условията на пандемия дизайнерите работят и повлия ли се модата от тази ситуация?

Винаги всички се впечатляваме от конкурсите за красота и претендентките за титлите. Сега, в тази обстановка, дамите искат да покажат себе си, но са малко конкурсите, които са съобразени с изискванията и дават сцена за изява. Меги Савова е жена, която подкрепя красотата и идеята за съпричастност, давайки шанс, в ограничена среда, да представи световните красавици на родна сцена. Има ли изход от положението и дали „Красотата ще спаси света“, гледайте в Healthy Morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV – www.codehealth.bg