Започваме неделното утро със спорт! Инструкторът Дани Ристич, ще покаже бързи упражнения, които всеки от нас може да направи със собствената си тежест.

След като сме тонизирали тялото си е време за закуска. Яна Данаилова ще ни покаже своята рецепта за смути, което е подходящо за старт на деня. Ще сподели и своето виждане за отглеждането и храненето на децата и как то да е пълноценно от първия ден на раждането.

Healthy Weekend продължава с една особено важна, социална тема, за която се говори малко. В студиото е г-жа Надежда Бачева – зам. кмет на Столична община, направление “Социални дейности и интеграция на хора с увреждания”. Има ли къде да играят децата с увреждане? Има ли достъпна среда за хората в инвалидни колички? Какви са проектите, които са във фокуса на общината за подобряване на градската инфраструктура в тази посока?

На финала на предаването, ще ви покажем и една благотворителна кампания, “С любов към всяка детска усмивка”, която Code Health TV подкрепя, за изграждане на детска площадка в район Слатина, на която да могат всички деца, независимо от състоянието си, да играят заедно.