В новия епизод на Семейно време с мама Йоко говорим с логопеда Надежда Ножарова. За езика на общуване с бебето, как да тренираме концентрацията на най-малките и за любовта към книгите, която се заражда в най-ранна възраст.

Във втората част на предаването, мама Йоко отива на гости в едно уютно и шарено кътче, пълно със сензорни играчки и предмети, които стимулират проговарянето и правилната реч. Кои са най-често срещаните говорни нарушения и кога да се обърнем към специалист, разговаряме с Боряна Мургина, логопед и управител в логопедичен и обучителен център “Мечо Пух”.

В рубриката “Полезното е лесно” при Ралица гостува Теодора Иванова – майка, инструктор по йога, медитация и дихателни техники, за да разкаже от първо лице как да стимулираме ранното детско развитие.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV – www.codehealth.bg