Кога настъпва “сексуалният дебют” според новите проучвания, кои са етапите през които минават децата в пубертетна възраст и кога е време за “онзи” разговор за секса?

Отговорите на тези и още любопитни въпроси, научаваме от психолог-сексолога Габи Петрова в новия епизод на “Семейно време с мама Йоко” като продължение от поредицата “Психосексуално развитие на човека” (част от рубриката “От Аз до Ние” с Габи), по единствената здравна телевизия Code Health ТV.

“Магията да бъдеш татко” – “Защо с Девелопия?” 

В новия епизод на рубриката “Защо с Девелопия?” разкриваме магията на бащинството с младия татко и маркетинг експерт Константин Бъчваров. В студиото на “Семейно време с мама Йоко” той споделя какво е да си татко за първи път, на какво иска да научи дъщеря си Емануела и съществува ли “бащинската депресия”.

Рубриката “Защо с Девелопия?” се реализира в партньорство между продукцията “Семейно време с мама Йоко” на Code Health TV и проектът за ранно детско развитие “Девелопия” и има за мисия да разгадава “неразгаданите загадки на родителството, ранното детско развитие и възпитанието”.