The One Aesthetic Center Petrich е естетичен център в сърцето на град Петрич, основан през 2017 година.

В центъра можете да се възползвате от услуги като – лазерна епилация, терапии за лице и тяло, неинвазивна алтернатива на липосукцията – криолиполиза, процедура за редуциране на целулита и подмладяващи процедури.
Центърът разполага с най-висококачествената техника на световно ниво, необходима за извършване на услугите – най-мощният диоден лазер на пазара PrimeLase, популярната процедура за лице с апарата HydraFacial и иновативния апарат eTwo, който решава комплексни кожни проблеми, както и най-новото бижу в The One Aesthetic Center – Nuera Tight.
Цялата тази апаратура е съчетана с предлагана козметика от висок клас, която е абсолютна необходимост за качеството на предлаганите услуги. В портфолиото на The One Aesthetic Center Petrich можете да откриете и професионалната козметика на Medik8.

Medik8 Собственикът на The One Aesthetic Center Petrich Параскева Лазарска ни посреща в царството на красотата и здравето, за да ни разкаже повече за предлаганите процедури и да ни запознае отблизо с апарата Nuera Tight.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *