Спри и се вслушай. Някой може да има сериозна нужда от точно това

Prince William, който е един от хората зад инициативата за психичното здраве, Heads Together, огласява около 300 британски радиа, за да посочи важността от това да дадем на околните шанс да говорят и да отделим от времето си, за да ги изслушаме. В рамките на една минута, посветена на психичното здраве, се включват и гласовете на Stephen Fry, Katy Perry, Jameela Jamil и Alesha Dixon.

„Там някъде има хора, които отчаяно искат да бъдат чути, и ти можеш да им помогнеш, отделяйки време да ги чуеш.“

Stephen Fry

https://www.instagram.com/p/BxZf4xhHbWr/?utm_source=ig_embed

В звукозаписа, Prince William ни убеждава, че всеки от нас има силата да повлияе и да предизвика промяна, а може би и да промени нечия съдба.

„Да можеш да говориш за начина, по който се чувстваш е едно от най-важните неща за поддържането на добро психично здраве. Затова, може би е време да спрем и наистина да се вслушаме.“

Prince William

Посланието, по случай седмицата на психичното здраве, бе излъчено по 300 радио станции във Великобритания този понеделник и се предполага да е достигнало около 20 милиона слушатели. Благодарение на YouTube, ние можем да го изслушаме и сега:

Междувременно, разбрахме и че Prince William обединява сили с Oprah Winfrey по направата на телевизионен формат, посветен на психичното здраве, който можем да очакваме през 2020-та. Документалната поредица ще се фокусира както на психичните болести, така и на психичното здраве. Нейната главна цел е да вдъхнови зрителите да откровено да говорят относно предизвикателствата, с които се сблъсква всеки от нас, и относно това как не просто да оцелеем, а да процъфтим.

https://www.instagram.com/p/Bxdx9FtAJNj/

Снимки: Instagram