На фона на ежегодните скандали за абсурдите по родното Черноморие Осмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2022 ще отличи добрите примери, които успешно развиват региона през последните десетилетия.
Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална церемония в един от най-бързо развиващите се морски курорти – Свети Влас, на 14 август 2022 г., информират организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.


Журито вече селектира най-добрите семейни хотели, които опровергават наложеното мнение, че морският ни бряг е само шумотевица и пияни чужденци.
Финалист за престижните награди е бутиковият хотел „Свети Стефан“, извисен в сърцето на Стария Несебър между тихите калдъръмени улички, на няколко крачки от морския бряг и античните забележителности. Той е част от групата хотели „Terre Miroglio Family Estates”, собственост на семейство Миролио.
Разполага с уютни 14 двойни стаи, 3 апартамента и 1 студио – с всички необходими удобства. Хотелските стаи са с едни от най-романтичните гледки в Стария град – към морето, пристанището и круизното пристанище, древните църкви.
В бутиковия ресторант сервират италиански и български специалитети, домашно приготвени десерти и превъзходното вино на винарска изба „Едоардо Миролио“. Капацитетът е 40 места, а външната градина е идеална възможност за коктейл, бизнес и семейни събития – до 50 места.
Хотел „Св. Стефан“ е предпочитан и от младите двойки за романтична сватба на плажа, като Старият Несебър е една от топ дестинациите за сключване на брак на влюбени не само от България, но и от цял свят.

 

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *