В сърцето на PoshWash Cosmetics е заложена концепцията за свежата натурална „направи-си-сам“ козметика, която можете да приготвите сред комфорта на своя дом. Основното предимство е, че крайните продуктите са винаги свежи и знаете какво точно съдържат, а именно висококачествени природни масла като кокосово, карите, арган, жожоба и други, без консерванти или изкуствени оцветители и аромати.

PoshWash продуктите имат за цел да ви улесняват, за да се потопите с удоволствие в процеса по създаване на натурална грижа за вашата кожа. Необходимите съставки в точните количества, заедно с инструкции, са опаковани грижливо в кокетни комплекти. Единственото, което трябва да направите, е да следвате лесната рецептата, да смесите съставките и да се насладите на резултата. Имате избор от четири различни цветни варианта – масло за тяло, крем за лице, ексфолиант за тяло или балсам за устни, като каквото и да предпочетете, ще останете очаровани.

А ако погледнем от практическата страна, много по-удобно и изгодно е да си поръчате такъв комплект, от колкото да купувате всички съставки според продаваните в магазина разфасовки и грамажи. Няма нужда също да проучвате различни рецепти и да гадаете конкретните количества масла, които влизат в тях, както и от къде да закупите всичко необходимо. Екипът на PoshWash вече се е погрижил за това и го е претворил с много любов в прекрасните си кутии.

PoshWash „направи-си-сам“ комплектите са идеален подарък за вас и вашите близки, които предпочитат продукти от природата. Дали ще подарите целия комплект или направо готовия продукт, сътворен от вас, със сигурност ще впечатлите и изненадате приятно. PoshWash ви предоставя възможността да получите вашата покупка вече приготвена като подарък. Всяка опаковка е ръчно изработена с много внимание и отношение.

 

Не на последно място, PoshWash Cosmetics предлага удобната и иновативна опция, наречена “refill”. „Refill“ концепцията цели рециклирането и използването на стъклените бурканчета и алуминиевите кутийки в комплектите повече от веднъж. В случай че сте си закупили Dо-It-Yourself (DIY) комплект и продуктът ви е харесал, имате възможност да не купувате цял комплект, ами само съставки в него. Струва си да се отбележи, че освен това PoshWash Cosmetics използва за пакетиране на съставките си само стъклени бурканчета и биоразградима пластмаса, което е още едно предимство на тези продукти.

Може да намерите и поръчате прекрасните „направи-си-сам“ комплекти на PoshWash Cosmetics от техния сайт: poshwash.bg и да ги последвате в социалните мрежи.