В сложното и динамично време, в което живеем, трудно намираме време да се огледаме какво се случва около нас. Идва, обаче, един момент, в който неизбежно забавяш ход, спираш и се замисляш. Този “препъни камък” за 2020 година, се оказа пандемията от вируса на ковид 19.

В началото светът попадна в капана на болестта с голяма доза скептицизъм, но година по – късно, очевидно проблем има.Как можем да се справим със ситуацията, колко вредни са фините прахови частици, които дишаме и можем ли чрез филтър монтиран на отоплителния ни уред, да запазим топлината вкъщи, а навън да намалим емисиите на вредни газове?

Ако всичко това ви е интересно и искате да научите отговорите на тези въпроси, гледайте проф. Йонко Мермерски в Портрети на лекари, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

На гости на неговият експериментален център, ще открием, че изобретенията не се правят в стерилна среда и с бяла престилка!

Повече за Дизел Юнак: http://diesel-hero.com/

Code Health TV – Единствената здравна телевизия в България! Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.