Пробиотиците и синбиотиците от серия ProLact са произведени по невероятната технология измислена от екип от български учени. Още от 80-те години пробиотиците разрешават проблемите на космонавтите, на които е нужен допълнителен калции в космоса.

Така учените създават изцяло нов продукт, използвайки уникалноста на Lаctobacillus Bulgaricus и неговите невероятни свойства и многостранни полезни ефекти върху човешкия организъм.

Д-р Людмила Емилова застава пред камерата на Code Health TV в рубриката Портрети на лекари в шоурума на ProLact в София, за да научим повече за затлъстяването, усложненията при COVID-19, как да се преборим с излишните килограми и как ни помагат пробиотиците.

Д-р Людмила Емилова е лекар с три специалности – вътрешни болести, кардиология, ревматология и здравен мениджмънт. След като изпитва системата за лечение с плодове, чай и мед върху себе си и успява да спаси от много тежки болести, решава, че ще се довери на природосъобразната медицина. Насърчава я създателката на метода Лидия Ковачева. През 1993 г. д-р Емилова открива медицинския си център за безлекарствено лечение, през който са преминали над 47000 пациенти от цял свят. Мнозина са се спасили от шаблонно дефинираните от официалните медицина като нелечими заболявания и като бонус са стопили килограми, при това с траен ефект. През 1997 г. д-р Емилова става единственият български член на Лекарската асоциация към Обществото за натурална хигиена на САЩ.

Повече за ProLact: https://www.instagram.com/prolactbg/

Повече за д-р Людмила Емилова: https://www.instagram.com/emilova_cli…