Пробиотици ProLact с д-р Людмила Емилова – Портрети на лекари

От Editor

Пробиотиците и синбиотиците от серия ProLact са произведени по невероятната технология измислена от екип от български учени. Още от 80-те години пробиотиците разрешават проблемите на космонавтите, на които е нужен допълнителен калции в космоса.

Така учените създават изцяло нов продукт, използвайки уникалноста на Lаctobacillus Bulgaricus и неговите невероятни свойства и многостранни полезни ефекти върху човешкия организъм.

Д-р Людмила Емилова застава пред камерата на Code Health TV в рубриката Портрети на лекари в шоурума на ProLact в София, за да научим повече за затлъстяването, усложненията при COVID-19, как да се преборим с излишните килограми и как ни помагат пробиотиците.

Д-р Людмила Емилова е лекар с три специалности – вътрешни болести, кардиология, ревматология и здравен мениджмънт. След като изпитва системата за лечение с плодове, чай и мед върху себе си и успява да спаси от много тежки болести, решава, че ще се довери на природосъобразната медицина. Насърчава я създателката на метода Лидия Ковачева. През 1993 г. д-р Емилова открива медицинския си център за безлекарствено лечение, през който са преминали над 47000 пациенти от цял свят. Мнозина са се спасили от шаблонно дефинираните от официалните медицина като нелечими заболявания и като бонус са стопили килограми, при това с траен ефект. През 1997 г. д-р Емилова става единственият български член на Лекарската асоциация към Обществото за натурална хигиена на САЩ.

Повече за ProLact: https://www.instagram.com/prolactbg/

Повече за д-р Людмила Емилова: https://www.instagram.com/emilova_cli…

 

Може да прочете още

Този уебсайт използва "бисквитки". Това се извършва с цел оптимална работа на сайта и събиране на информация за използването му от потребителите. Ние не събираме лични данни. Като изберете да приемете използването на "бисквитки", можем да компилираме статистика директно или чрез нашите партньори по време на Вашето посещение. За повече информация, вкл. как се откажете от използването на някои видове "бисквитки", моля, прочетете нашата Политика за бисквитките. Приемам Прочети още

Политика на бисквитки