Да осиновиш дете е благороден акт, който изисква готовност, търпение и огромна отговорност. В новия епизод на “Семейно време с мама Йоко” ви срещаме с Мишер и Михаил Руеви, които споделят за пътя към осиновяването, по който вървят. Какво включва подготовката на бъдещите родители? През какви периоди минават осиновените деца по време на израстването им? И трябва ли децата да знаят истината за своя произход?

В рубриката “Наука за здраве”, мама Йоко разговоря проф. Искра Христозова дмн., детски онкохематолог към УМБАЛ “Царица Йоана – Исул” на тема “Защо децата се разболяват от рак и как да разпознаем болестта при първите симптоми?”.

В рубриката “Мама и татко и питат”, мама Йоко дава отговор на зрителски въпрос, предоставен от специалиста по Ендокринология и болести на обмяната, д-р Ангелина Недялкова.

*Задавайте вашите въпроси в контактната форма на “Семейно време с мама Йоко”, във Facebook групата “Здравето е въпрос на знание”, както и в Facebook страницата на мама Йоко. 

В “Дневникът на една бременна” мама Йоко ни пренася в своя емоционален свят, изпълнен, както с вълнения, така и с притеснения, относно протичането на втората и бременност. 

Гледайте “Семейно време с мама Йоко” всяка неделя от 11.00 ч. Само по Code Health TV, a ако сте пропуснали предишните епизоди, може да ги гледате тук.