Всяко второ дете у нас е жертва на емоционално насилие, а всяко едно от пет момичета и едно от десет момчета са жертви на сексуална злоупотреба, гласят данни на последното проучване на UNICEF. Какъв е профилът на насилника, преодолява ли се такава травма и какви промени са необходими в българското законодателство, говорим в студиото на “Семейно време с мама Йоко” с психолога Дияна Видева и сексолога-психолог Габи Петрова.

В рубриката “Защо с Девелопия?” търсим отговор на въпроса “Защо децата трябва да внимават в интернет?” от психотерапевта Доника Боримечкова. Коя е най-уязвимата възраст и какво трябва да знаят родителите, разбираме от Доника, която е член на “Български център за безопасен интернет”.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom, EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *