Много адреналин и емоции завладяват хората, които обичат планината и предприемат екстремни преходи и понякога необмислени екскурзии за покоряването на природата.

 

Какво трябва да знаем за планината, как да се екипираме добре, за да се предпазим, кое е най-важното, което трябва да вземем с нас, ще ни разкаже Емил Нешев, директор на ПСС, в Healthymorning, по  Code Health TV. 

Какво представлява спирулината и защо тя е толкова полезна за нас, как да я съхраняваме и в какъв вид? На тези въпроси, ще ни отговори Ивайло Стоев, основател на Алгае България, само в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.