В последните години, Дубай стана дестинация за много българи. Изтокът привлича с невероятни, приказни гледки, екзотична кухня и с постиженията в строителството. За Дубай, екскурзиите и незабравимите преживявания, ще говорим в Дромомания с Марияна Бояджиева.

Мексико звучи далечно, но в Дромомания, ще ви накараме да се почувствате така, сякаш се разхождате по мексиканските улици. Антоанета Титянова, ще сподели своите преживявания от пътуването си до страната. Ще ни разходи из град Текила, в който се произвежда 1/5 от текилата, консумирана в целия свят, ще ни разходи из плаващите градини на Хочимилко и къде още, гледайте в Дромомания, по единствената здравна телевизия, Code Health TV.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom, EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg