Общуване с нежност и доброта!

https://www.youtube.com/watch?v=1MKBRTvbCJQ

Веселина Живанкина и новият епизод на Mindfulness ни полазват как да се научим да общуваме с нежност и доброта. Както сами със себе си, така и с останалите. Общуването е най-важното човешко отношение, което може да ни зарежда, може и да ни помогне да опознаем самите нас и тези около нас. Вижте повече в епизода!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.