Камерата на Code Health TV бе на събитието по случай представянето на натуралната козметика Inalia -„Природата вдъхновява, ние създаваме“ , за първи път в България.

Нашата компания вече 40 години използва силата на природата. Целта ни е да осигурим патентовани решения в грижата за кожата, благодарение на уникални комплекси от различни видове витамини и други съставки. Благодарим ви за подкрепата и интереса към продуктите с марката Inalia.“ – с тези думи се обърна към българската публика създателят на компанията Константинос Пантелидис. 

„Компанита ни е семейна. Ние сме второ поколение от това семейство и не сме част от големите международни корпорации. Съхранили сме духа на уважение и обич към природата и за нас това е едно ново начало. Надяваме се да оцените и факта, че нашите продукти са по-различни. Ние работим в 22 държави, но България за нас е специална.“ – допълни Йоанис Пантелидис-Пергантас. 

Гледайте репортаж от събитието –

Перлата в короната на Inalia е екстрактът от планински чай, богат на полифеноли и биофлавоноиди, осигурява силен антиоксидантен ефект върху кожата.  Сериите на водещия гръцки бранд съдържат екстракт от опунция, който е с висока концентрация на полифеноли и витамин Е и има успокояващо въздействие върху кожата.

На екстрактът от скална роза компанията залага заради високото съдържание на полифеноли и действието му срещу свободните радикали. Съставката традиционно се използва в билковата медицина и е станала популярна като парфюмериен компонент от най-висок клас. И накрая, флоралната вода от босилек е противовъзпалителна, антиоксидантна и анти-старееща съставка. Комбинацията от традиция и ноу-хау е идеално подсилена с полезните свойства на ценните за здравето на кожата витамини.  

Елени и Луиза представиха и серията козметика с естествен и патентован състав Rejuvial VitaminsΤΜ. Тя е иновативен комплекс от витамини D3, E и C със силно антиоксидантно действие,  което забавя признаците на стареене и засилва производството на колаген.

ДНК-Комбинацията от витамини и билкови екстракти в козметиката Inalia е най-мощната тайна за красота на всяка жена, която знае точно от какво се нуждае кожата й, за да блести отвътре, осигурявайки мигновен ботокс ефект без убождане. 

Скътана в координатите 25ο ​​16′ източно от о-в Крит се намира естествена среда, където растения с отлично качество, цветя и плодове, етерични масла и екстракти от критската земя се отглеждат и събират изключително от Power of Nature SA. Те формират естествените активни съставки на козметиката Inalia. Полезните свойства на билковите екстракти са известни още от древността. Днес науката козметология признава техните многобройни ползи за кожата и се обръща към силата на природата. 

Inalia е представена на българския пазар от Power οf Nature – първата компания за естествени здравословни и хранителни продукти в Гърция. От 1984 г. Power οf Nature предоставя пълна гама от продукти – решения за справяне с леки, често срещани ежедневни здравословни проблеми. Всички козметични продукти на бранда са подходящи и за мъже, както и за бременни жени. В същото време Power of Nature е една от водещите и надеждни европейски компании, превърнала се в световен посланик на гръцката природа.

Висококачествената козметика Inalia се състои от натурални суровини и доказва уважението и етичната политика на Power of Nature към принципите, които защитават не само красотата на кожата, но и красотата на природата. Процентът на съставките с естествен произход надхвърля 91%, което доказва, че Power of Nature се стреми да използва по-натурални и по-безопасни съставки във формулите на своята козметика по отношение на околната среда.