Всяка година от Центровете за настаняване от семеен тип на SOS детски селища, излизат младежи, навършили 18 години на прага на истинския живот. Какви са предизвикателствата пред тях и как продължават да получават помощ от организацията, ще говорим в студиото на Healthy Morning, с Мариян Дянков. За програмите, които развиват SOS детски селища в подкрепа на младите, не само в София, но и в много региони на България, за квалификационните програми и професионалните курсове.

Насилието над жени е проблем, който всяка изминала година дава все повече жертви и все повече жени губят живота си или остават физически и емоционално унищожени до края на живота си. В студиото на Healthy Morning, ще говорим с Анна Стоева и Радослав Стоянов за изложбата „Вещи безценност“. Какво е да срещаш семействата на жертви на насилие, как се снимат вещите на тези жени и какво предизвиква изложбата у всеки човек?

Темата за психосоматиката и за връзката между видимото и невидимото в нас, ще говорим с Павлета Иванова, в рубриката CODE PSYCHOLOGY.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg