Ракът на простата е заболяване, което се изявява основно при мъжете. Понякога няма симптоми, но последиците от него са лоши.

 

В студиото на Healthy Morning, по единствената здравна телевизия, ще говорим с уролозите д-р Милен Цветков и д-р Галя Музикаджиева за медицинската симптоматика на проблема, за профилактиката и затова мъжете да не се притесняват да обръщат внимание на този проблем.

 

Защо мъжете пускат бради в месец ноември, за новата тенденция, силният пол да се „отъждестви“ с превенцията на рака на простата, пускайки си брада, ще говорим в Healthy Morning, с двама атрактивни мъже. Единият е обичан от всички барбър, Асен Налбантов, а другият, ексцентричната риалити звезда Емил Каменов. Защо бради и как да се грижим за този символ на мъжественост?

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV – www.codehealth.bg