Всяка жена има място за още едни обувки на висок ток! Истинско предизвикателство за някои дами, а за други необходим лукс. Искаме да сме красиви и с дълги и здрави крака. Много често, обаче, не се замисляме какво се случва с ходилата ни, когато сме ги натоварили твърде много. Как да се грижим за стъпалата си и как да изберем правилната обувка за нас, има ли връзка между ходилата и опорно – двигателния апарат? На тези и още въпроси ще отговори д-р Йовко Червенков в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Пролетта е времето, в което най – често се проявяват алергиите. Как да се предпазим от тях и има ли алергични реакции след поставяне на ваксина за ковид? Проф. д-р Тодор Попов, ще сподели своя дългогодишен опит в тази област в студиото на Healthy morning.

Само в новата ни рубрика “Code Health препоръчва”, водена от Десислава Славова, ще ви показваме различни, проверени продукти, които ни помагат да сме здрави, енергични и да живеем пълноценно.

Днес ще ви представим  White Water – бялата вода с естествено съдържание на сребро, което я прави предпочитан избор за хора, ценящи екологичния и здравословен начин на живот. 

White Water е с високо pH от 9,23, и това прави водата естествено алкална. е с високо pH от 9,23, и това прави водата естествено алкална.

Да избереш White Water означава да се радваш на живота истински.

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.