Всяка жена има място за още едни обувки на висок ток! Истинско предизвикателство за някои дами, а за други необходим лукс. Искаме да сме красиви и с дълги и здрави крака. Много често, обаче, не се замисляме какво се случва с ходилата ни, когато сме ги натоварили твърде много. Как да се грижим за стъпалата си и как да изберем правилната обувка за нас, има ли връзка между ходилата и опорно – двигателния апарат? На тези и още въпроси ще отговори д-р Йовко Червенков в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Пролетта е времето, в което най – често се проявяват алергиите. Как да се предпазим от тях и има ли алергични реакции след поставяне на ваксина за ковид? Проф. д-р Тодор Попов, ще сподели своя дългогодишен опит в тази област в студиото на Healthy morning.

Само в новата ни рубрика “Code Health препоръчва”, водена от Десислава Славова, ще ви показваме различни, проверени продукти, които ни помагат да сме здрави, енергични и да живеем пълноценно.

Днес ще ви представим  White Water – бялата вода с естествено съдържание на сребро, което я прави предпочитан избор за хора, ценящи екологичния и здравословен начин на живот. 

White Water е с високо pH от 9,23, и това прави водата естествено алкална. е с високо pH от 9,23, и това прави водата естествено алкална.

Да избереш White Water означава да се радваш на живота истински.

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *