Атанас Лазаров: Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка

Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропитилището Bububu в Занзибар, сподели в своя инстаграм популярния експерт комуникации Наско Лазаров от Занзибар.
“Раздадохме много подаръци- над 500 четки и пасти подсигурени от Елгидиум, образователни игри и табла за орална хигиена, но най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания-научиха ги как да мият своите зъби, какво трябва да спазват, за да бъде усмивката им здрава и щастлива.” каза д-р Венета Павлова, виновник за кампанията в Африка.
Дарихме заедно с невероятните Мария Силвестър и Наско Лазаров дрехи от Pause Jeans, здравословен чай от Botanical tea, оризов чипс Rice up и огромна морална подкрепа. Благодарим от сърце на туристическия ни гид Екватор Георги Пасев и хотел Верде Занзибар.
“Докосвайки се до децата на Африка, Занзибар (израснали без родителско рамо) и до майка Сузана ръководител на сиропиталището Вububu ние си тръгнахме по-добри, щастливи и удовлетворени, защото вече имаме нови приятели, които от тук нататък могат да  разчитат на нас. Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима мисия да даряваме усмивки.” допълни пред медиите още  д-р Венета Павлова, двигател на кампанията.
Кампанията се случи благодарение на съдействието на Plavai.bg и EO Dent.

Главен редактор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *