За вдъхновението и предизвикателството да дадеш времето си на децата! Да си педиатър, който всеотдайно помага и приема медицината като призвание! В студиото на Healthy Morning, говорим с д-р Галита Дечева, която е специализант по педиатрия, но в момента е в ролята на майка. Как да възпитаваме децата си, колко важно е общуването, добрия пример и как методът Монтесори, може да помогне на родителите?

Богодом! Място, в което майсторите по занаяти са своеобразни богове, които разкриват всяка една тънкост със страст и спокойствие. За общуването като част от процеса и защо едно младо семейство се занимава с възобновяване на старите традиции и занаяти, ща споделят Елизавета и Милко Дюлгерови в Healthy Morning.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Vivacom EON, А1, Neterra, DTH NEO SAT, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg