Здраво дух в здраво тяло и мениджър на звездите
 
Всеки от нас иска да изглежда и да се чувства добре в топлите дни. Често си мислим, че красивото тяло е непостижимо, но с постоянство и усилие се получава! За спорта, за правилното хранене и вярната нагласа, за 21 дневния начин да формираме навик, ще говорим в Healthy morning, със Симеон Кръстев и Георги Александров, фитнес инструктори и основатели на „Fit team impact„.

Стоянка Мутафова, дъщеря и МукиКичка Бодурова, Силвия Кацарова, са само част от обичаните български имена, с които има удоволствието да се познава и работи, Евгени Боянов, мениджър. Как се развива изкуството по време на пандемия, още дълго ли ще са пусти концертните зали и за незабравимите спомени, които са останали в сърцето на Евгени Боянов, ще сподели в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code health TV.

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, мрежата на Vivacom, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 

Генерален дистрибутор Virgin Group.