Истинската история на един щастлив живот,  “залят с киселина”!

 

Как се създава здравна телевизия по време на пандемия? Един успешен бизнес модел се нуждае от добри идеи и да “ сграбчиш “ правилния момент. Мария Бонева отдавна знае как се прави бизнес в България и не спира да доказва, че работещите модели са онези, в които влагаш цялото си сърце. 

От модните подиуми до болничните операционни – и в живота,  и в работата си Мария е видяла и блясъка, и омразата, и болката, и нередностите на обществото. Но не спира да се бори и до днес!

Работа 24/7, любов като от филмова продукция, щастливи деца и поколения внуци, спомени от дъното и от върха – цял един живот в само ефира на Code Health TV!

Какво се случва с една жена, на 28 години, с две деца, бизнес и защо се оказва “на пътя” на буркан с киселина?! Кой посягаше на красивите жени през 90-те и защо ? Може ли изгубената красота, да убие душата ти? За силата на духа, за прошката и за новия живот с ново лице, в студиото на “Искрено и лично” с Миглена Ангелова, по единствената здравна телевизия у нас,  Code Health TV, ще говори Мария Бонева. Трогателна история за един характер, който не може да бъде сломен и за всички щастливи мигове, които е преживяла след 11 ноември 2002 година!

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1