“Преживяването е най-важното нещо, а не крайната цел”, но дали може да се превърне в начин на живот, зависи само от самите нас. Лесно ли е да променим вредните си навици и кои са онези малки стъпки към “голямата промяна”, научаваме от фитнес инструктора Руми Илиева. В новия епизод на Семейно време с мама Йоко, Руми ни пренася в своя здравословен свят, медитацията и родителството.

В рубриката “Наука за здраве”, говорим за гръбначните изкривявания при децата с проф. Васил Яблански, началник на Клиника по Ортопедия и Травматология.

В рубриката “Мама и татко и питат”, мама Йоко дава отговор на зрителски въпрос, предоставен от д-р Весела Заимова, специалист по детски болести и вътрешни болести,  с 18-годишен опит в България като педиатър и 21-годишен в Германия като интернист.

*Задавайте вашите въпроси в контактната форма на “Семейно време с мама Йоко”, във Facebook групата “Здравето е въпрос на знание”, както и в Facebook страницата на мама Йоко. 

В “Дневникът на една бременна” мама Йоко ни пренася в своя емоционален свят, изпълнен, както с вълнения, така и с притеснения, относно протичането на втората и бременност. 

video
play-sharp-fill
Гледайте “Семейно време с мама Йоко” всяка неделя от 11.00 ч. Само по Code Health TV, a ако сте пропуснали предишните епизоди, може да ги гледате тук.