Времето, в което волно и неволно живеем е пъстро и разноцветно. Приемахме всичко за даденост, всичко беше на един клик разстояние и всичко откривахме бързо. Пътувахме, забавлявахме се, опознавахме нови светове, но сега нещата малко се промениха. Наложи ни се да работим от вкъщи, да „пътуваме“ виртуално и да се справяме с всичко от компютъра. Магията отвън се пренесе в социалните мрежи.

В единствената здравна телевизия Code Health TV, на 28 ноември, започваме едно истинско пътуване из различни дестинации с личните спомени и впечатления на хора, чиято страст е да пътуват. В Dromomania с Маги Гигова, ние ще ви пренасяме на места, на които в този момент не можете да сте. Ще ви показваме причудливи гледки, ще ви разкрием бита и същността на хората, населяващи далечни земи и ще покажем другата гледна точка. Светът е пъстър, но какво ще открием ние за него?! Dromomania само по Code Health TV, с различната Маги Гигова!
В първия епизод ще ви покажем двама млади хора, които прекарват 3 години и половина от живота си, да обиколят колкото се може повече места. На стоп, вървейки пеш и на яхта, са само част от начините, по които можеш да видиш света. Всички се притесняваме дали ще имаме достатъчно финанси да преживеем тази криза, а те ще ни разкрият дали можем да живеем с бюджет от 5 лева на ден?
Кучето е най-добрият приятел на човека! Няма как да не сте го чували. А знаете ли, че и те се нуждаят от психолог? Е, така е! Ще разберете как да сте по-полезни на домашния си любимец само в Dromomania по Code Health TV.