Ковид пандемията промени изцяло житието и битието ни. Работим от вкъщи, учим от вкъщи и ограничаваме до минимум социалните си контакти. Никои не вярваше, че в 21 век, хората ще станат „затворени“ за околния свят.

Колко е важен контактът и комуникацията и промени ли това нагласите ни, общувайки през екрана на компютъра и смарт устройствата ни, как да работим днес и дали сме пълноценни, давайки максимума от себе си, ще говори с Бойко Манев, HR специалист, само в Healthy Morning, по единствената здравана телевизия, Code Health TV.

„Който пее, зло не мисли!“ Чували сме го много пъти, но в Healthy Morning, ще си говорим със Светлана Близнакова и Рали Велинов, за които музиката е начин на живот. За силата на мелодията и думите, които дават ново начало, затова как „поднасяш“ таланта си по време на пандемия и за новият начин на музициране.

В рубриката CODE PSYCHOLOGY, психологът Спасимир Иванов, ще ни разкаже за зависимостите. Кога и как се появяват и може ли да се справим с тях?

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV – www.codehealth.bg