Животът ни преминава през непрестанни притеснения за ковид обстановката, за ваксините, за различните видове и мутации на вируса.

Как се промени ситуацията за изминалото време, станахме ли по – резистентни към обстановката и как засяга вирусът организма? Това са само част от темите, които ще обсъдим в студиото на Healthy Morning, по единствената здравна телевизия в България, Code health TV, с проф. Радостина Александрова, вирусолог от БАН.

Промени ли се нещо за лекарите на първа линия, за отговорността и правилата, за фалшивите ваксини? На тези и още въпроси, отговор ще даде д-р Иван Маджаров, председател на УС на БЛС.

Healthy morning ще продължи с рубриката CH препоръчва, с гост Богомил Александров, който ще разкаже за предимствата на ProLact Kids. След това ще се пренесем в света на красотата, с рубриката Beauty Guide, а на финала ще раздвижим тялото с няколко зареждащи упражнения.

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1,  Vivacom, DTH NEO SAT,  НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *