В ефира на на единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, стартираме един проект, насочен към това, което вълнува младата публика между 19 и 35 години. „180 градуса“ е предаване  с водещи Орлин Милчев и Цветомир Цанов. Как и за какво мислят младите, как поддържат своето физическо и емоционално здраве?   Какво ги прави щастливи и осъзнати, има ли теми табу, за които не искат да говорят? 

Водещите ще търсят гледната точка на млади и вдъхновяващи гости със собствена история и мотивиращи постижения. Разнообразни гости от сферите на спорта, изкуството, онлайн средите и науката, ще са част от формата.
Орлин и Цецо са сред най-популярните подкастъри в родния интернет и с лекота ще пренесат своя непринуден и естествен стил на водене на диалог в телевизионното студио на „180 градуса“ по Code Health TV.
Първият гост на „180 градуса“ е Никола Томов, фитнес инструктор и основател на „Aesthetic by Science„. Човек със свое виждане за здравословния начин на живот и философия, базирана на „естетично с наука“. Какво е да си млад, с успешен бизнес и да попаднеш в класацията на Форбс „30 под 30“? 

 
За водещите: 
Орлин Милчев е режисьор по професия и образование, завършил в НАТФИЗ Кръстьо Сарафов, хип-хоп изпълнител с артистистичен псевдоним Атила  с 10 издадени албума и водещ на един от най-популярните подкасти у нас – 2 & 200podcast. Орлин се интересува от изкуство, спортува редовно и от време на време влиза в ролята на продуцент на алтернативни уеб проекти.
Цветомир Цанов завършва монтаж в НАТФИЗ  Кръстьо Сарафов, работил е над няколко популярни тв и уеб сериала, в момента преподава монтаж в частен  университет. Бил е водещ на предаването за нови технологии CTRL ALT & DEL, кулинарното предаване “ С Брада и Престилка “  и 2 & 200 podcast понастоящем. Цецо е бил технически директор и продуцент на уеб съдържание, а в свободното си време се изправя срещу тежки планински маршрути като КОМ-ЕМИНЕ и др.
 
Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.