Като родители ние търсим решения за ежедневните препятствия, стремим се да се образоваме постоянно, за да имаме високо ниво на информираност. Всичко това с едничката цел да сме достатъчно адаптивни и информирани, за да сме най-добрата си версия за нашите деца.

Темите, включени в програмата на събитието, са обединени в следните модули:
• Психология на детето и родителя.
• Превенция и грижа за тялото.
• Методи и алтернативи в помощ на нас и на нашите деца.

Формат на Фестивала

Събитието ще се излъчва онлайн на живо. Ще можеш да избираш в кой панел да се включиш, както и да задаваш своите въпроси на лекторите.
• Уъркшопи – 5 работилници, водени от топ експерти, с фокус над конкретни казуси, дискусия и практически решения.
• Експертни панели – над 20 теми за детското здраве, пълноценно развитие и в подкрепа на родителите.
• Стаи за споделяне на опит – ще можеш да намериш отговор на своя въпрос от общността от участниците във Фестивала.

В рамките на Фестивала ще се включат 20+ гост-лектори: лекари, терапевти, педагози, психолози, организации и центрове, които ще представят работещи стратегии от различни области, за изграждане на емоционалното и физическо здраве на децата. Те ще се постараят да помогнат на всички хора, предприели предизвикателството на родителството.

Родители и специалисти ще се съберат заедно на едно място. В рамките на два поредни дни ще преоткрият детското здраве по един нов, иновативен, различен, интересен, забавен и най-вече полезен начин.
Всички събрани средства по време на Фестивала „Щастливи деца“ ще бъдат използвани за реализиране на проекта „АКАДЕМИЯ ЗА ДЕТСКО ЗДРАВЕ“. Той е електронна обучителна платформа, чрез която родители получават достъп до обучения, терапии и специалисти, съобразно техните нужди.

Може да закупиш своя билет и да научиш повече за събитието тук – www.kidhealthacademy.eu/kids-academy-seminar-2022/?fbclid=IwAR3vEFbLZQTo0KZ81JOjtihsZ35OOPMdh_x65GPiVFGEewbWkZi406KXXl8