Грижата за кожата на лицето е от първостепенно значение за запазване на младостта и свежия ни вид. В забързаното ежедневие, често не ни остава време да обърнем нужното внимание и да спазваме определена рутина за почистване. В тази статия ще разгледаме няколко основни точки, които да вземате предвид, за да спестявате време от почистване и третиране на вашата кожа. С тяхна помощ ще се научите бързо и лесно да давате максимално на кожата си това, от което се нуждае.

Определете какъв е вашият тип кожа

За да се грижите правилно за кожата си, първо трябва да знаете какъв тип е тя. Всеки един отделен тип изисква различна козметика, затова е важно да сте наясно, преди да пристъпите към по-нататъшни действия. В случай, че не сте сигурни, потърсете мнението на дерматолог или козметик, за да ви се обясни подробно какви грижи да полагате и към какви козметични продукти да се насочите.

Почиствайте правилно

Препоръчително е да почиствате лицето си 2 пъти на ден – сутрин и вечер. След като го измиете, добавете на козметичен тампон малко количество почистващ продукт, за да премахнете замърсяванията и остатъците от грим. Добавете и хидратиращ крем, като с леки масажни движения го втриете в кожата си. Възползвайте се и от иновативните козметични уреди, които притежават специална функция за ежедневно почистване, за да изчистите кожата си в дълбочина.

Грижа за Кожата на Лицето karlton Electronics Cryo Уред Красота Здраве Code Health TV (1)Осигурете индивидуална грижа

Тук е нужно да обърнете допълнително внимание на кожата на лицето си, в зависимост от индивидуалните ви нужди, възраст, генетични фактори и други. Ако имате бръчки или други кожни несъвършенства като розацея, зачервявания, отпусната кожа, акне или разширени пори, ви съветваме да добавите и подходяща за този тип състояния козметика, в съчетание с козметични процедури. На сайта на Karlton Electronics ще намерите козметични уреди както за професионална, така и за домашна употреба, с които да преборите кожните несъвършенства и да имате еластична и подмладена кожа.

Специално внимание ще обърнем на мултифункционалния уред за красота 6 в 1 на Karlton Electronics, който има включени EMS, радиочестота, криотерапия, синя и червена фотон светлини. Възползвайки се от всички функции на апарата, можете да третирате най-различни несъвършенства и да изчистите кожата на лицето си. Научете повече тук – https://karltonelectronics.com/ems-cryo/.

Грижа за Кожата на Лицето karlton Electronics Cryo Уред Красота Здраве Code Health TV (1)

Защитете се от слънцето

Прекаленото излагане на слънце изтощава кожата и предизвиква преждевременно стареене. Използвайте слънцезащитна козметика, за да защитите максимално кожата си от ултравиолетовите лъчи. Слънцето може да бъде силно дори и през зимата, затова се предпазвайте по всяко време, независимо от сезона.

 

Грижете се за общото си здравословно състояние

За да имате сияйна кожа, приемайте достатъчно количество вода ежедневно и структурирайте менюто си правилно, за да си набавяте всички необходими за организма вещества. Следете  здравословното си състояние, което може да е причина за различни кожни несъвършенства. Не забравяйте, че е важно най-вече да сме здрави и да се чувстваме добрe, за да може и кожата ни да е красива и млада.

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.