На 19 декември 2020 година в ефира на единствената здравна телевизия в България, Code Health TV, стартира съботно – неделния сутрешен блок Healthy Family

С привкус на домашен уют, всяка събота и неделя от 10:00 часа, ще обърнем внимание на децата и техните родители. Как да отглеждаме и възпитаваме децата си? Какво вълнува родители и деца в различните етапи на порастване? Как да предпазим децата си от вредни навици? Как да ги научим да успяват и отстояват позиция? На тези и още хиляди въпроси ще се опита да намери отговор водещата Ива Дойчинова, заедно със своите гости.
Израстването и съзряването на индивида винаги е било интересно и индивидуално за всеки от нас. Само в Healthy Family, ще покажем различните гледни точки, по най-дискутираните теми свързани с родители и деца. Семейството, като основно ядро, ще бъде в основата на този формат, наситен с дух на позитивизъм, истински емоции, смели мечти, много усмивки и добро настроение.
Healthy Family по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, стартира на 19 декември 2020 година с една емоционална среща с Радина Велчева, основател на Фондация „Искам бебе“. „Искам бебе“, едва ли има жена, която не е изричала тези думи. Какво стои в основата на това прекрасно начинание? Какво е да чуеш диагнозата безплодие? До колко психиката влиея на възпроизводителните процеси? На всички тези и още въпроси ще дадем отговор в първото предаване на Healthy Family.
За водещата:
Ива Дойчинова е български радио и телевизионен журналист. Била е водеща на предаванията „Часът на мама“ и „Денят е прекрасен“ по bTV, „Денят започва“ по БНТ. Дойчинова е посланик на България в кампанията „1 опаковка – 1 ваксина“ на УНИЦЕФ за борба срещу тетануса в бедните страни по света.
В момента Ива е част от ръководството на БНР и водещ на съботно неделното предаване Healthy Family с Ива в ефира на българската здравна телевизия Code Health TV!