Звездата и изгрява на сцената през 2006 година и от тогава не е слизала от нея. Тя е майка на две деца, с музикална кариера и много фенове, които през годините я подкрепят.

Искрено и лично ще говори Емануела. В ежедневието си е семпла и непретенциозна, а на сцената се преобразява. За песните, музикалната индустрия и има ли съревнование в бранша, ще разкаже Емануела, само в „Искрено и лично“, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV. Намери ли своята голяма любов и как възпитава децата си, за приятелствата и предателствата, затова че избухва като огън, само да и хвърлиш няколко съчки?

Показваме ви другата гледна точка!

 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.