Кога и как се зараждат хранителните разстройства при децата? До каква степен навиците в семейството играят роля? Как да разберем дали детето ни има нужда от помощ? Ще потърсим отговорите на тези и още много други въпроси с Мая Петрова, диетолог и нутриционист.

В рубриката “Въпроси в парка” питаме майките и татковците какво включва здравословното меню, позволяват ли на децата си да консумират фаст фууд и има ли забранени храни.

В шестия епизод официално стартира новото партньорство между  “Семейно време с мама Йоко” и Девелопия със съвместната рубрика “Защо с Девелопия?”, чиято мисия е да разгадае “неразгаданите загадки на родителството, ранното детско развитие и възпитанието”. Първият гост в “Защо с Девелопия” е д-р Ангелина Недялкова, ендокринолог и специалист по храненето, а загадката, на която търсим отговор, е “Защо децата обичат да похапват сладко?”

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1, Vivacom, DTH NEO SAT, НЕТ 1, Булсатком IPTV и още 50 кабелни оператора в цялата страна.

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да гледате Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg