„Да работя, за мен означава да бъда полезна, да намеря място за действие, споделяне и промяна“. Това са думи на д-р Марина Стефанова – юрист, преподавател и доктор по социално управление. В студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, ще говорим с д-р Стефанова за корпоративната социална отговорност, за фондация „Каузи“ и бизнеса, който залага на млади хора, избирайки ги още от студентската скамейка.

„Естетическите корекции се подчиняват на правилните пропорции с математическа точност.“ Това е философията на д-р Катя Паскова, която в студиото на Healthy morning, ще сподели своите наблюдения върху пораженията, които ковид нанася на кожата ни, колко е важна правилната процедура, в точния момент и защо менталното здраве е в основата на сияйния външен вид.

Показваме ви другата гледна точка!

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.