Над 4000 българки всяка година се разболяват от рак на гърдата. Ако това тежко заболяване се открие в ранен стадии, има  98% вероятност да е напълно лечим. Оказва се, обаче, че доста често жените подценяват здравето си и пренебрегват профилактичните прегледи, които биха дали възможност да хванем началото на процеса. Днес ситуацията е дори по – лоша, защото жените страхувайки се да не се заразят с COVID 19, отлагат всички превантивни мерки.

Как да се справим с рака в ситуация на пандемия, оперират ли се онкоболни в момента, как влияе коронавируса върху жените с диагноза рак на гърдата. Това са теми, на която винаги ще търсим отговор защото е бич за много голяма част от жените не само в България, но и по света.
Тази сутрин в Healthy morning, д-р Красимир Шопов ще сподели от първо лице, единствено число своите впечатления от всичко случващо се и ще „вдигне завесата“ как се решават здравните проблеми във време на пандемия.
Отговорите на тези и още много други въпроси само по Code Health TV, мястото на, което ви показваме различните гледни точки!
Гледайте Code Health TV онлайн на www.codehealth.bg или търсете при вашия кабелен оператор. 
Може да ни намерите в мрежата на НЕТ 1, Булсатком IPTV, Кабелсат Запад, Нево ТВ, Норт Вест, Силистра ТВ
Генерален дистрибутор Virgin Group.