В днешното забързано ежедневие, все по – рядко се сещаме да бъдем добри!
В Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, ще ви срещнем с две дами, за които да правиш добро е мисия в живота.
Диана Гигова е един от основателите на сдружение “Пет систърс“, които си поставят за цел да помагат на бездомните кучета и котки. За проблемите, с които се сблъскват и за календарът, който е артистичен и изящен, ще си говорим в студиото на Healthy morning.
Често не ни остава време да обърнем внимание на възрастните си и болни родители. Улисани в работа, понякога дори пропускаме и телефонно обаждане, за да чуем добре ли са, имат ли нужда от нещо. По единствената здравна телевизия, Code Health TV, в предаването Healthy morning, ще ви покажем как София Мирчева се грижи за нашите родители. Резиденция “Детелина” – къде се намира и как помага на хората да преживеят старостта – другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.