Леденият човек, Повелителят на студа – така познаваме Вим Хоф. Холандецът напълно преобръща представите за издръжливост, упражненията му за дишане се практикуват от хиляди хора, а изкачването на Еверест по шорти, предизвика различни коментари. Тази философия се развива и има все повече последователи. Един от тях е Кирил Радев, с който ще ви срещнем в студиото на Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

 

Болест на Крон и улцерозен колит са редки заболявания, които се следят и лекуват от гастроентеролози. Спасимир Иванов, психолог по образование, се среща от първо лице единствено число с тях. За фазите на болестта, за промените в душевността и психиката, за ролята на близките при чуването на диагнозата, само в Healthy morning, по Code Health TV.

Натуралните пробиотици на ProLact, са полезни за стомашно – чревния трак и се грижата за флората и правилното функциониране на червата ни. Продуктите на ProLact, са изцяло българска разработка, която залага на чисти и натурални продукти и лактобацили, които се грижат за тялото отвътре!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.