В днешния динамичен живот и предвид факта, че бяхме принудени да работим дистанционно, все повече стоим пред монитора на компютъра и екрана на смартфона.

 

Това безспорно увреди очите ни и предизвика много възпалителни процеси в очната лигавица. За всичко това говорим с доц. д-р Александър Оскар – лекар на годината и проф.

Ива Петкова – офталмолог. В рубриката ни Healthy trend, прекрасните Златина Иванова и Елица Стойчева, лица на Code Fashion TV, ще ни разкажат за ползите от постенето.

Пречистването – мода или духовно изживяване, какво е ваганство и как да се храним, за да постигнем духовно и физическо съвършенство?

Показваме ви другата гледна точка!

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.