Във време на пандемия, в което попаднахме без да искаме, се наложи да променим драстично начина си на живот. Останахме да работим от дома си, децата ни преминаха на онлай обучение и оказа се, технологиите “превзеха” живота ни изцяло.

Не е случаен фактът, че ц отбеляза ръст от 10% в развитието си за 2020 година. 

Как се организираха заетите в сферата, промени ли се качеството на услугата и това ли е бъдещето ни, ще говорим в Healthy morning, по Code Health TV, с доц. д-р Наталия Футекова.

Колко  навреди на кожата ни носенето на маска и използването на дезинфектанти, как да предодвратим появата на “маскне” и колко често да почистваме кожата си докато стоим вкъщи, ще говорим със Славянка Стойкова.

В Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV, ви показваме другата гледна точка!

 

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на А1 IPTV – цяла България, НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България, Нево ТВ – София, Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград, Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана, DTH NEO SAT – покритие цялата страна. Очаквайте скоро и в мрежата на Vivacom.

Генерален дистрибутор Virgin Group.