Всяка една жена мечта е да стане майка. Това е моментът, в който съзряваш за нова отговорност и възможност да дариш живот и бъдеще. Няма по – вдъхновяващ миг от първото проплакване на новороденото. Но това е моментът на онзи, непознат страх, дали ще се справиш, дали ще си добър родител и дали ще можеш винаги на помагаш на рожбата си!
В Healthy morning, по Code Health TV, ще си говорим с Мая Аврамова, холистичен терапевт и натуропат. Какво е важно да знае бъдещата майка, как да се грижи за себе си в тази пандемична обстановка и опасни ли са ваксините за бременни?
Натуралните пробиотици на ProLact пренатал, са особено полезни за бъдещата майка, за да пречисти тялото си и да подготви организма за новите трансформации.  Продуктите на ProLact, са изцяло българска разработка, която залага на чисти и натурални продукти и лактобацили, които се грижат за тялото отвътре!
Днес, всеки от нас се съобразява с обстановката – често миене и дезинфекциране, носене на маски и по – голямо от обикновеното, приемане на лекарства, витамини и добавки. Всичко това се отразява и на кожата ни, която освен на мръсния въздух е подложена и на допълнително увреждане. Как да се грижим за външния си вид, промени ли се отношението на дамите към външния вид и какво е микроблейдинг, ще ни разкаже Гергана Младенова, в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

Показваме другата гледна точка!

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайнна www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TVСевлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.