Грижата за зъбите и хигиената на устната кухина се възпитава още от най – ранно детство. Повечето от нас изпитват панически страх, чувайки неприятните машини в зъболекарския кабинет, но всъщност това е начина да имаме красиви и здрави зъби.
Как да се грижим за хигиената на зъбите си, кога трябва да прибегнем до импланти и можем ли красивата усмивка да подобри самочувствието ни? На тези въпроси, отговор ще даде д-р Любомир Богомилов, специалист по дентална медицина, само в студиото на Healthy morning, по Code Health TV. Как пробиотиците на Про Лакт, подобряват микрофлората в устната кухина и защо лактобацилус булгарикуслактобацилус рамнозус и стрептококос термофилос влияят за добрата хигиена на зъбите, ще разберем в Healthy morning?
Спортът ни поддържа млади и ни дава тонус. Къде е мястото на науката във фитнеса и кога да посещаваме залата, как да живеем здравословно и да имаме красиво тяло, ще ни сподели Никола Томов, инструктор и основател на Aesthetic by Science, в Healthy morning, по единствената здравна телевизия у нас, Code Health TV.

 

Обещахме да се погрижим за вашето физическо, психическо и емоционално здраве, затова може да  гледате Code Health TVонлайн на www.codehealth.bg, YouTube Code Health TV  или търсете при вашия кабелен оператор. 
Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на НЕТ 1 – София, Булсатком IPTV – цяла България, Кабел Сат Запад – цяла югозападна България , Нево ТВ – София , Норт Вест Юнион – Видин, Монтана, Враца и Ботевград , Силистра Телеком – Силистра, Unics Габрово, Ultranet – Дупница, Кюстендил, Сандански, Kivi TV Севлиево, Север Нет – Свищов, Белене, Netsurf – Монтана , DTH NEO SAT – покритие цялата страна. 
Генерален дистрибутор Virgin Group.